ARTBEAT PRISEN 2016

 

Artbeat Prisen 2016 uddeles den 17. marts 2016 kl. 15:30-18:00 på Teatret ved Sorte Hest i København.

Der uddeles tre priser i alt:

 
 
 

[row] [span4]

Hovedprisen:

Gives til den person, den organisation eller det projekt, som inden for det seneste år har været absolut bedst til at vise retningen og sætte en ny standard inden for kulturformidling.
[/span4] [span4]

Talentprisen:

Gives til en person, en organisation eller et projekt, som inden for det seneste år har udvist et særligt stort talent inden for kulturformidling og, følge heraf, er på vej til at indtage en markant position i det danske kulturliv.
[/span4] [span4]

Særprisen:

Gives til en person, en organisation eller et projekt, som inden for det seneste år har været et forbilledligt eksempel på, hvordan en uforudsigelig og original tilgang kan skabe rammerne for morgendagens kulturformidling.
[/span4] [/row]  
 
 

Netop nu kan du indstille kandidater til de tre priser. Skriv til Johanne Asingh på johanne@have.dk eller ring på 27 20 55 42 og fortæl,
hvem du synes fortjener at vinde.

Se oversigten over allerede indstillede kandidater her

Le Viagra est un médicament approuvé par la FDA et il existe de nombreuses versions génériques de ce médicament telles que kamagra jelly, Penegra ou Zengra. Cependant, il ne peut être obtenu sans ordonnance et ne convient pas aux hommes souffrant de problèmes cardiaques.