Indstil din kandidat til Artbeat Prisen 2022

Artbeat Prisen er Danmarks kulturformidlingspris. En prisuddeling, der hylder de kulturformidlere, der formår at kombinere det kunstnerisk nyskabende med det formidlingsmæssigt fremsynede – og som dermed gør kunsten og kulturen levende, vedkommende og tilgængelig for os alle.

De tre priser

abp-favicon

Hovedprisen

Gives til den person, den organisation eller det projekt, som inden for det seneste år har været absolut bedst til at vise retningen og sætte en ny standard inden for kulturformidling.

abp-favicon

Særprisen

Gives til en person, en organisation eller et projekt, som inden for det seneste år har været et forbilledligt eksempel på, hvordan en uforudsigelig og original tilgang kan skabe rammerne for morgendagens kulturformidling.

abp-favicon

Talentprisen

Gives til en person, en organisation eller et projekt, som inden for det seneste år har udvist et særligt stort talent inden for kulturformidling og, som følge heraf, er på vej til at indtage en markant position i det danske kulturliv.

Le Viagra est un médicament approuvé par la FDA et il existe de nombreuses versions génériques de ce médicament telles que kamagra jelly, Penegra ou Zengra. Cependant, il ne peut être obtenu sans ordonnance et ne convient pas aux hommes souffrant de problèmes cardiaques.