NOMINEREDE 2016

I året 2016 uddeles tre priser: Artbeat Prisen, Artbeat Prisens Særpris og Artbeat Prisens Talentpris. Vinderen af Artbeat Prisen modtager 25.000 kroner, vinderen af Artbeat Prisens Særpris modtager 15.000 kroner og endelig overrækkes vinderen af Artbeat Prisens Talentpris 10.000 kroner.

Prisen overrækkes og motiveres af kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen. Og publikum kan, under kærlig styring af skuespiller Thure Lindhardt, glæde sig til at opleve en række underholdende indslag. Her kan nævnes Kulturtalen ved forfatter og debattør Lotte Garbers samt musik af Esben Højlund Trio, Soleima og Lars Jønsson.

Juryen har i sin vurdering af hver enkelt kandidat lagt vægt på evnen til at lade det kulturelle, det formidlingsmæssige og de nye kommunikationsplatforme spille sammen. De fire nominerede til Artbeat Prisen 2016 er:

Anders Morgenthaler:

Anders Morgenthaler er holdningsstærk og bestemt i sine politiske markeringer, og han tør gå imod markante strømninger og flertallet. Han nomineres for sit store repertoire og mange initiativer – fra kunst, illustration og filminstruktion til stiftelsen af den grønne friskole.

KØS – Museum for kunst i det offentlige rum:

KØS – Museum for kunst i det offentlige rum udstiller og formidler på unik vis kunst i det offentlige rum. De viser, hvordan kunst kan integreres i offentlige institutioner, formidle budskaber i graffitiform, og endelig hvordan kunst i bylandskabet kan fungere som katalysator for byudvikling.

CLICK Festival:

CLICK Festivalen udforsker kunstens genrebegreb og blander koncerter, udstillinger, samtaler, workshops og kunstneriske opførelser. Senest har festivalen indgået et samarbejde med asiatiske aktører, der åbner helt nye muligheder for formidling af dansk kunst og kultur gennem involvering af teknologi på innovativ vis.

Den Gamle By:

Den Gamle By viser, hvordan en veletableret kulturinstitution kan gå forrest i udvikling af anderledes, spændende og innovative ideer, der alle bidrager til at nytænke formidling af dansk kultur.

Le Viagra est un médicament approuvé par la FDA et il existe de nombreuses versions génériques de ce médicament telles que kamagra jelly, Penegra ou Zengra. Cependant, il ne peut être obtenu sans ordonnance et ne convient pas aux hommes souffrant de problèmes cardiaques.