ARTBEAT PRISEN

– en hyldest til dansk kulturformidling

Hvorfor Artbeat Prisen?
Fordi HAVE Kommunikation & PR ønsker at sætte fokus på nye former for formidling af kunst og kultur. Det sker ved at fremhæve og hylde personer, organisationer og projekter, som forstår at kombinere det kunstnerisk nyskabende med det formidlingsmæssigt fremsynede.

Kombinationen af det kunstneriske og det formidlingsmæssige er afgørende. Det er dette krydsfelt, der vil kendetegne fremtidens formidling, og derfor er det naturligt at sætte fokus på det gennem en pris som denne.

”Vi befinder os midt i en medierevolution, hvor mediebilledet og -forbruget bliver mere og mere fragmenteret. Men vi skal ikke blot lade os rive ukritisk med, når de teknologiske vinde blæser så kraftigt, som de gør i disse år. Tværtimod skal vi gøre os ekstra umage for at navigere i den rigtige retning, så vi bedst muligt sikrer vilkårene for høj kvalitet inden for kunst, kultur og kommunikation,” forklarer HAVE Kommunikation & PR’s direktør, Michael Feder.

Ved Artbeat Prisen overrækkes tre priser i alt: Hovedprisen, Talentprisen og Særprisen.

Artbeat Prisen uddeles i samarbejde med Spar Nord Fonden.

De tre priser

abp-favicon

Hovedprisen

Gives til den person, den organisation eller det projekt, som inden for det seneste år har været absolut bedst til at vise retningen og sætte en ny standard inden for kulturformidling.

abp-favicon

Særprisen

Gives til en person, en organisation eller et projekt, som inden for det seneste år har været et forbilledligt eksempel på, hvordan en uforudsigelig og original tilgang kan skabe rammerne for morgendagens kulturformidling.

abp-favicon

Talentprisen

Gives til en person, en organisation eller et projekt, som inden for det seneste år har udvist et særligt stort talent inden for kulturformidling og, som følge heraf, er på vej til at indtage en markant position i det danske kulturliv.

Kriterier

Prismodtagerne kan både være kunstnere og formidlere – eller noget, der fagligt og professionelt ligger derimellem. Prismodtagerne kan være personer, organisationer eller projekter.

Prisen er ikke en journalistpris. Journalister kan kun modtage prisen, hvis de har bedrevet et formidlingsarbejde ud over deres egentlige journalistiske virke.

Prisen kan gives til danskere, der arbejder i udlandet.

Prisen er en aktualitetspris, hvor det, der præmieres, er indsatser inden for de forgangne 12 måneder.

HAVE Kommunikation & PR og Christian Have kan ikke modtage nogen af priserne.

Le Viagra est un médicament approuvé par la FDA et il existe de nombreuses versions génériques de ce médicament telles que kamagra jelly, Penegra ou Zengra. Cependant, il ne peut être obtenu sans ordonnance et ne convient pas aux hommes souffrant de problèmes cardiaques.