NOMINEREDE 2015

Så løftes sløret for de nominerede til Danmarks kulturformidlingspris, Artbeat Prisen. Det er tredje gang prisen uddeles, og den overrækkes af kulturminister Marianne Jelved torsdag den 12. marts kl. 15:30 på Teatret ved Sorte Hest.

Artbeat Prisen sætter fokus på kulturformidling i en tid, hvor mediebilledet -og forbruget bliver mere og mere fragmenteret – og hvor kravene til kulturformidlingen er større end nogensinde.

Prisen hylder således det bedste inden for dansk kulturformidling og bliver tildelt et projekt eller en aktør inden for kulturlivet, som har kombineret det kunstnerisk nyskabende med det formidlingsmæssigt fremsynede.

Juryen har i sin vurdering af hver enkelt kandidat lagt vægt på evnen til at lade det kulturelle, det formidlingsmæssige og de nye kommunikationsplatforme spille sammen. Således er juryen kommet frem til, at de fem nominerede til Artbeat Prisen 2015 er:

Holbæk Art:

Initiativtagerne Holbæk Østre Rotary Klub har med gavlprojektet Holbæk Art formået at placere samtidskunsten i en ny formidlingsmæssig kontekst og bringe kunsten og byens borgere i tættere kontakt med hinanden.

Wilhelm Hansen Fonden:

Wilhelm Hansen Fonden fik til Distortion 2014 den klassiske musik ud i nye rammer ved en gratis seks timer lang koncert i Enghaveparken og beviste derved, at klassisk musik er for alle nysgerrige musikelskere.

Mungo Park Kolding:

Mungo Park Kolding nomineres for igen og igen at turde eksperimentere og gå nye veje med deres kunst, bl.a. ved at tage afsæt i lokale fortællinger og begivenheder, inddrage nye grupper på scenen og samarbejde med andre kulturinstitutioner og teatre.

Moesgaard Museum:

Museet har, med etableringen af deres egen tegnestue med en bred vifte af tværfaglige og kunstneriske konstellationer, formået at nytænke museumsoplevelsen med en hidtil uset diversitet og vedkommende formidling.

KUNSTEN – Museum of Modern Art Aalborg:

KUNSTEN nomineres for deres udstillinger og foredrag i alternative rum som Aalborg Banegård og private hjem, der skaber nye rammer for kunsten og dens publikum.

I år overrækkes hele tre priser – Artbeat Prisen, Særprisen og den nye Talentpris

Artbeat Prisen overrækkes og motiveres ligesom de foregående år af kulturminister Marianne Jelved. Foruden æren modtager vinderen af Artbeat Prisen 2015, med støtte fra Spar Nord Fonden, en check på 25.000,- kroner og en unik bronzestatuette, som skulptør Jørgen Pedersen har skabt særligt til Artbeat Prisen. Statuetten bevarer den samme grundlæggende form år for år, men vil rumme forskellige variationer, som sikrer at hver enkelt statuette er unik.

Artbeat Prisens Særpris er på 15.000,- kroner og uddeles til et projekt eller en aktør, der nytænker de kunstneriske udtryks- og formidlingsformer. Prisen blev første gang uddelt ved Artbeat Prisen 2014 og blev tildelt Cinema dell’Arte, for deres blanding af den traditionelle teatertradition med tidens nyeste teknologier.

Udover Artbeat Prisen og Artbeat Prisens Særpris overrækkes, som noget nyt i år, også Artbeat Prisens Talentpris, der hylder et talent inden for kulturformidling. I samarbejde med Spar Nord Fonden overrækkes prismodtageren en check på 10.000,- kroner ved kåringen d. 12. marts.

Le Viagra est un médicament approuvé par la FDA et il existe de nombreuses versions génériques de ce médicament telles que kamagra jelly, Penegra ou Zengra. Cependant, il ne peut être obtenu sans ordonnance et ne convient pas aux hommes souffrant de problèmes cardiaques.